Minelab Soverein GT

Design:
http://www.web.pc.pl

Pranie wykładzin

Minelab Soverein GT

Minelab Soverein GT
Minelab Soverein GT Minelab Soverein GT Minelab Soverein GT Minelab Soverein GT
Merk: Minelab
Model: 002
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 899,00€
Excl. BTW: 742,98€
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

De Sovereign GT is een uitstekend alternatief voor die zoekers die wel willen profiteren van de multi frequentie technieken van Minelab  (strandzoekers opgelet! deze detector gaat er binnenkort uit, reserveer nog zo'n apparaat).

De Sovereign is zeer geschikt voor zoekers die(Explorer II en Quattro mp) geen digitale detector willen. Met deze Sovereign kiezen ze voor een analoge knoppendetector of als ze graag hun detector als heupmodel willen ombouwen. (dit kan in een handomdraai, bestel dan wel een extra heuptas = losse accessoire). De Sovereing wordt veruit het meest verkocht aan strandzoekers die ook graag tussen eb en vloed naar sieraden zoeken. (kortom de perfecte detector voor strandzoekers)

Diepst zoekende analoge detector voor binnenlandse terreinen. "Pakt" vooral ook grotere voorwerpen op diepere niveaus. Bovendien is de Sovereign GT een supergoede stranddetector, totaal geen storing door zoutinvloeden. Werkt op 17 frequenties en is daardoor ook gevoelig voor kleine muntjes.

Het detectorhuis kan achterop de armsteun gemonteerd worden, waardoor een goede balans verkregen wordt, maar ook het ombouwen tot heupmodel is in een wip gebeurd. De zoekschijf is een stuk lichter (dunner) dan de oude modellen, de schijf zelf heeft nu een ingebouwde transmitter waardoor meer vermogen is gekregen.

  • inbegrepen: NiMH accupack en oplader

Accessoire pack (optie):


Digitale meter  199,00

Draagtas met band  39,50  (is als accessoire leverbaar)

 

Minelab Video's Soverein GT

     

     

Tags:

© 2013 - Steenbergen Detectors Hulst | Webdesign: DTO Support