Onderwater Detector Minelab Excalibur II

Design:
http://www.web.pc.pl

Pranie wykładzin

Onderwater Detector Minelab Excalibur II

 Onderwater Detector Minelab Excalibur II
 Onderwater Detector Minelab Excalibur II  Onderwater Detector Minelab Excalibur II  Onderwater Detector Minelab Excalibur II  Onderwater Detector Minelab Excalibur II
Merk: Minelab
Model: Onderwater Detector Minelab Excalubur II
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 1.399,00€
Excl. BTW: 1.156,20€
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

De Excalibur II is de enige onderwaterdetector van Minelab, waarmee je letterlijk overal kunt zoeken.

De Excalibur II Is geschikt voor het zoeken op het land, maar i.v.m. zijn gewicht toch voornamelijk bedoeld als detector om in zoet water en zout water te zoeken. Buitengewoon geschikt om op terreinen te speuren waar een hoge concentratie van mineralen en zout het zoeken vaak onmogelijk maakt (tussen eb en vloed aan zee). Een van de meest degelijke onderwaterdetectors met discriminatie!

Werkt evenals de Sovereign van Minelab met 17 frequenties tegelijk, waardoor het dieptebereik voor zowel kleine muntjes als grote voorwerpen optimaal is. Grondeffecten zijn nergens een probleem, geen aparte grondafstelling nodig. Ook is deze detector zeer geschikt voor duikers, (tot 60 meter diepte te gebruiken).

De Excalibur II is uitgerust met een 25cm (de 1000 uitvoering) of met een 20 cm (de 800 uitvoering) widescan zoekschijf. 
Nu met Nikkel Metaal Hydride oplaadsysteem, Lichte slimline zoekschijf en fluoricerende beschermkap!  (zolang de voorraad strekt met Minelab tas, t.w.v. 49,50)

Minelab Video's Excalibur

     

     

     

Tags:

© 2013 - Steenbergen Detectors Hulst | Webdesign: DTO Support